Cautare

1456 de rezultate pentru "antena 1 pitesti cu dovleacul" (3.37 secunde)
lupta eroica a USL cu "regimul Traian Basescu"... ... • Parlamentul, cu o majoritate de 70% • Guvernul, cu toate ministerele sale si cu institutiile de forta (politie, jandarmerie etc.
Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara. ... Senatorul spune ca toti cei care vor sa-si exprime adeziunile sunt asteptati, cu actul de identitate, in fiecare zi, la biroul sau de senator din cladirea Consiliului Judetean Dambovita.
Antena 3 informeaza: ... Dumnealui a fost suspendat in urma unui referendum legal, asta este mare diferenta", a spus senatorul PSD, marti, la Antena 3.
Azi, el este invitat la Antena 3. Din anul 2009 face parte din PNL. In prezent indeplineste functia de sef al cancelariei prezidentiale.
Antena 3: ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3. ... 1.
Se incearca anihilarea PSD prin alipirea sa ca partid slab la PNL, pentru ca Iohannis sa guverneze linistit, a declarat Adrian Nastase in urma cu cateva zile. Pornind de la aceasta afirmatie, fostul premier si presedinte al PSD a declarat la Antena 3:
Intr-un interviu la Antena 3, Adrian Nastase a declarat ca Ion Iliescu a fost cel mai bun presedinte al Romaniei Adrian Nastase a vrut sa fie presedintele Romaniei, dar a pierdut, in 2004, in fata lui Traian Basescu.
Mesajul Presedintelui Director General al SRR cu ocazia Craciunului si a Anului Nou Dragi colegi, Va scriu cu bucurie la sfarsitul acestui an plin, in egala masura, de satisfactie si semnificatie.
Ionel Dancu) Jurnalistul Ion Cristoiu a apreciat, duminica, la Antena 3, ca daca PSD va alinia la alegerile prezidentiale un candidat care spune ca nu vrem crize, atunci va pierde scrutinul. ... - Geoana, Ponta, au fost mai blanzi cu adversarii lor.
Posturile pe care va fi realizata promovarea interna a destinatiilor turistice romanesti sunt Pro TV, Realitatea TV si Antena 3.
Vox News este in discutii cu mai multe posturi de televiziune regionale pentru contractarea de stiri. ... Potrivit reprezentantilor noului post, Vox News va beneficia de o casa de productie interna si va colabora cu alte case de programe.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Andreea Cretulescu a debutat in presa in 1993, ca reporter la Cronica romana, a continuat la Curierul national, dupa care a intrat in televiziune, lucrand la Tele 7abc, Antena 1 si Realitatea TV.
Nu ar mai fi fost nevoie nici de reducerea salariilor cu 25%, nici de cresterea TVA.
'Intr-un articol postat pe blogul sau, prezentatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2, Cristian Brancu, il ataca pe Cristian Tudor Popescu pentru afirmatiile facute la adresa scandalului din jurul mortii Madalinei Manole si spune ca e pacat ca jurnalistul vrea sa se priceapa la toate.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala.
Evenimentul Zilei scrie ca rudele cantaretei Madalina Manole, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, castigurile a doua televiziuni importante din Romania, Pro TV si Antena 1.
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres: ... O sa vorbesc cu Tuca".
• Adelin Petrisor scrie, pe blogul sau, ca Sorin Oancea i-a trimis deja lui Dan Voiculescu demisia sa "in plic", insa va ramane in continuare actionar la Antena 3 (unde detine 25% din actiuni) si la Radio Zu (unde detine 10%).
Branza, C.V.Tudor, Bogdan Chirieac si la limita, Gabriel Berca, care mai are putin si devine Berca Mondialu (dintr-un om cu bun simt). Sigur am omis destui, dar nici n-are sens sa-mi incarc memoria cu balast.
google-analytics.com